Anja Jansze, voorzitter Cultuur Verheft, heeft Ton Wolvers 75 rode tulpen gebracht om hem te feliciteren met zowel 75 jaar Oranje Vereniging Voorhout als zijn Koninklijke onderscheiding.
Ton is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Vanaf 1985 is Ton betrokken bij Cultuur Verheft. Ook is hij mede-oprichter van het jeugdtoneel. Altijd enthousiast en vol goede ideeën.

Ook Theaterschool Teylingen kon op zijn steun rekenen. Bij de oprichting werd hij penningmeester. In 2017 werd hij voorzitter van de Oranje Vereniging. Hij is 20 jaar betrokken geweest bij HV Warmunda als voorzitter, penningmeester en trainer en heeft negen jaar in het jeugdbestuur van VV Foreholte gezeten. Maar ook voor RKVV Teylingen en HV Foreholte was hij actief als vrijwilliger en scheidsrechter.

Bovendien zet Ton zich al 15 jaar in als vrijwilliger bij Parochie Sint Maarten, als secretaris van het parochiebestuur, lid van de Camillusgroep, en als presentator en gangmaker bij het Rad van Avontuur tijdens de jaarlijkse kerstmarkt.

Wij feliciteren Ton met deze welverdiende onderscheiding