De Sintcentrale

Zin in een bezoekje van de Sint?

Lieve (groot)ouders en kinderen,

Hebben jullie het vorig jaar ook zo gemist; De intocht, de rondgang door het dorp, de huisbezoeken? Dat ziet er deze keer gelukkig een stuk rooskleuriger uit! Vanuit mijn verblijf in Spanje volg ik het (Corona-) nieuws op de voet en alles wijst erop dat we dit jaar weer feestelijk kunnen uitpakken.

Zaterdag 13 november staat de intocht in Nederland gepland en zal ik ook in Voorhout weer feestelijk ontvangen worden. Reken maar dat wij hier met veel verlangen naar uitkijken.
Wij willen zo veel mogelijk kinderen blij maken met een bezoekje. Ik ga proberen om niemand teleur te hoeven stellen; in mijn grote boek komt nee zeggen echt niet voor.

Daarom wil ik u/jullie vast laten weten dat ik vanaf de intocht op 13 november t/m mijn verjaardag op 5 december weer graag bij u op visite kom. Dit kan middels een videoboodschap of met een persoonlijk bezoek aan huis. Als u interesse heeft, neem dan contact op met de Sintcentrale van Cultuur Verheft. Noem uw datum en tijd van uw voorkeur. Wij  gaan dan aan de slag om het iedereen naar ’t zin te maken.

Sintcentrale e-mail: sinterklaascv@ziggo.nl