Wij hebben een flink aantal jubilarissen binnen onze vereniging dit jaar. De komende weken zetten we hen graag in het zonnetje.

Je hoort een fluitje en dan… ja hoor, Aad van der Meer, wie kent hem niet. Aad is 25 jaar lid van deze mooie vereniging. Je kunt hem gezien hebben als JANTJE (De Jantjes), als Hugo als pastoor (Zusters in zaken) maar ook als boegbeeld in een kinderstuk. Al jaren zit Aad in de decorcommissie, kortom Aad is van vele markten thuis. Gefeliciteerd Aad met jouw jubileum!

We vieren dat Wendy van der Meij-van Kampen 25 jaar lid is van onze vereniging. Ze speelt, is verantwoordelijk voor de levende poppenkast én zit in het bestuur. Als dat geen topper is!!!!!.  Gefeliciteerd Wendy, we hopen nog lang van je te mogen genieten.

Anja van der Spek is al 25 jaar lid van onze vereniging. Zij is een veelzijdig talent. Ze speelt mooie rollen, schrijft zelf ook toneelstukken en is een bevlogen regisseuse. Gefeliciteerd Anja met jouw jubileum!

Tobi Hoogink is al 40 jaar een zeer actief en geliefd lid van CultuurVerheft. Voor en achter de schermen, zingen, acteren, decor bouwen, leescommissie, hoofd Piet, Sinterklaas… slechts een paar voorbeelden.

Van harte gefeliciteerd met jouw jubileum Tobi bij onze mooie club. We hopen je nog vaak te mogen zien spelen.

Hieperdepiep hoera, vandaag zetten we onze Renieta Hartwijk in het zonnetje, al 25 jaar enthousiast lid van Cultuur Verheft. Poppenkast, pieten, toneel spelen, PR activiteiten, musiecal… deze veelzijdige dame is van alle markten thuis.

Gefeliciteerd Renieta

Jan Mosselman, ook wel genoemd ‘de muziekman’ is al 25 jaar lid van Cultuur Verheft. Jan heeft aan een aantal grotere producties mee gedaan, maar u kent hem voornamelijk met zijn ‘orgel’ tijdens theateroptredens.

Gefeliciteerd Jan!