Sint komt op 18 november in Voorhout

Heb je al kriebels in je buik? Heb je al een tekening gemaakt? Sta je te popelen om je schoen te zetten? Nog maar een paar nachtjes slapen en dan komt Sinterklaas ook in Voorhout aan.  De goedheiligman arriveert ca. 14:30 uur bij het bestuurscentrum om vervolgens via de Jacoba van Beierenhof naar de Herenstraat te rijden. Op 20 locaties kan je stempels verzamelen. Met een volle kaart kan je de Sint ontmoeten. Zorg dat je er bij bent. Houd je agenda vrij van 14:30 tot 17:30 uur!

Sinterklaashuis

Sinterklaas is weer in Nederland. Hij neemt zijn tijdelijke intrek in de bibliotheek van Voorhout. Het lijkt hem heel gezellig om de Voorhoutse kinderen in zijn kleine, maar gezellige zit/slaapkamer te ontvangen. Hij kan jou voorlezen of jij kan Sinterklaas iets vertellen wat je hebt meegemaakt of je kunt hem een tekening geven of gewoon samen met de Sint op de foto gaan.
Het Sinterklaashuis is niet altijd open, maar wel op:

  • Vrijdag 24 november van 16:00 – 17:00 uur
  • Woensdag 29 november van 15:00 – 16:00 uur
  • Vrijdag 1 december van 13:00 -15:00 uur

Natuurlijk zijn er ook Pieten. Wie weet hebben ze nog iets lekkers voor jou bij zich. Sinterklaas heeft er nu al zin in om jou te ontmoeten. Jij toch ook?
De toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage voor Cultuur Verheft is van harte welkom!
Wilt u ook thuis een bezoek ontvangen van de Sint, kijk dan even op de website www.cultuurverheft.nl