Laden Evenementen

« Alle evenementen

Theatersportwedstrijd DWARS vs. Moeders Mooiste

1 maart om 20:00 - 22:00

Theatersport-dwars

Vrijdag 1 maart 2024: Theatersportwedstrijd DWARS vs. Moeders Mooiste

De theatersport-groep “DWARS” van Cultuur Verheft speelt een wedstrijd tegen “Moeders Mooiste” uit Leiden. Beide groepen zijn geselecteerd om deel te nemen aan het Nationale Theatersport Toernooi begin April van dit jaar. Ze willen deze avond alvast in een wedstrijdvorm met elkaar de strijd aangaan ter voorbereiding op het NTT. Een garantie voor een hilarische avond!

Zowel Moeder Mooiste als DWARS hebben 4 spelers geselecteerd om deze avond tegen elkaar te strijden. De wedstrijd verloopt in 6 rondes, waarbij elk team een bepaald thema speelt, met een zelfgekozen theatersport spelvorm. Met suggesties uit het publiek proberen ze hier een zo leuk mogelijke scene van te maken. Een jury bepaalt per ronde – met de hulp van het publiek – welk team gewonnen heeft. Aan het einde van de avond wordt een winnaar aangewezen.

Moeders Mooiste uit Leiden speelt al bijna 35 jaar theatersport en hebben een rol gespeeld bij de oprichting van DWARS. Het was namelijk hun aanstekelijke spel tijdens een demonstratie, die de spelers van DWARS overgehaald hebben om in 2022 ook met theatersport te starten. Momenteel wordt DWARS ook getraind door een van de leden van Moeders Mooiste.

Nieuwsgierig naar deze vorm van toneelspelen bij Cultuur Verheft? Koop je kaartjes voor vrijdag 1 maart bij Cheers! Voorhout.

Locatie: Cheers!, Herenstraat 106, Voorhout

Aanvang: 20:00 uur

Zaal open: 19:30 uur

Gegevens

Datum:
1 maart
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Cheers, Herenstraat 106, Voorhout
Herenstraat 106
Voorhout, 2215 KK Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
1 maart
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Cheers, Herenstraat 106, Voorhout
Herenstraat 106
Voorhout, 2215 KK Nederland
+ Google Maps