BEDANKT VOOR EEN ONVERGETELIJK JUBILEUM

Onze jubileummaand zit erop.

Samen met u mochten we met vijf verschillende voorstellingen op vijf Voorhoutse horecalocaties vieren dat we dit jaar 75 jaar bestonden.

We hebben genoten van het spelen van onze levende poppenkast, van André van Duin sketch en liedjes, van de drie eenakters, van Adio Adio en van theatersport.

Gezien all reacties die we hebben gekregen via social media, mailtjes, appjes of gewoon als we één van u in het dorp tegenkwamen, kunnen we niet anders concluderen dan dat ons publiek net zo genoten heeft als wij.

Maar zonder publiek is er geen voorstelling, dus wij bedanken u vooral!. U bent ons publiek geweest in de afgelopen maand. U heeft ons laten zien en horen hoe u waardeerde wat u heeft gezien en gehoord.

DANK U WEL  dat u erbij was in een voor ons onvergetelijke maand. Om nog even na te genieten van alle voorstellingen hebben wij een compilatiefilmpje gemaakt.

Als u genoten heeft van de voorstelling(en) en nog geen donateur bent van onze vereniging, dan kan dat alsnog. Mail dan aan cultuurverheft@gmail.com met als onderwerp ‘Ik wil donateur worden’ en vermeld uw adresgegevens.

U bent al donateur voor €11 per jaar. Grote voordelen van het zijn van donateur zijn dat u voorrang krijgt bij de kaartverkoop en u krijgt daarbij ook nog speciale dontateurskorting.
U bent van harte welkom!