Voorstellingen

Elk jaar willen wij voor onze donateurs en andere toneelliefhebbers minimaal twee avondvullende toneelstukken presenteren. Dit zijn over het algemeen spannende, vrolijke, snelle stukken. Ook de serieuze toneelstukken zijn ons niet vreemd. Wij spelen graag gevarieerd. Van eenakters tot musicals. En daartussen zit uiteraard dan ook de levende poppenkast (waar overigens zelf de teksten voor worden geschreven!), kindervoorstellingen, straattoneel, wagenspel, etc. De uitvoeringen zijn in het voorjaar altijd in april en in het najaar in november.

Familievoorstellingen

Een maal per jaar in oktober houden we een familievoorstelling voor de jeugd van ca. 5 tot 11 jaar, waarvoor altijd veel belangstelling bestaat. Wij promoten deze voorstellingen tijdens de jaarlijkse najaarsfeesten (medio september – lampionoptocht of braderie) in ons dorp.

Poppenkast

Wij kunnen voor u een Levende Poppenkast verzorgen. Levende poppenkast wil zeggen dat de poppen in en buiten de kast tot leven komen. Wij ontvangen een paar keer per jaar verzoeken voor een levende poppenkastvoorstelling van bibliotheken en basisscholen uit de omgeving. De poppenkastgroep schrijft zelf de verhalen voor deze voorstelling en zoekt bijbehorende muziek en liedjes uit. Het is een levendig geheel wat door de kinderen erg wordt gewaardeerd.