Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Voorhoutse Pietenband

16 november 2017 @ 15:00 - 5 december 2017 @ 15:00

De Voorhoutse Pietenband heeft in de afgelopen jaren in de wijde omtrek naam gemaakt en veel kinderen blij gemaakt met enthousiaste optredens. Natuurlijk wordt Sinterklaas geholpen door vele soorten pieten zoals bezorgpieten, strooipieten, inpakpieten en muziekpieten. Ook de Muziekvereniging St. Cecilia Voorhout helpt Sinterklaas met special opgeleide muziekpieten. De Voorhoutse Pietenband speelt alleen maar bekende en herkenbare sinterklaas liedjes. De muziek verhoogt de feestvreugde en de stemming bij kleine en grote mensen.
Natuurlijk treedt de Voorhoutse Pietenband op bij intochten van Sinterklaas in Voorhout, Warmond en Oegstgeest. Maar ook feesten van bedrijven, verenigingen en winkelcentra hebben ze de afgelopen jaren met hun vrolijke noten de sfeer verhoogd. Omdat de muziekpieten doordeweeks cadeautje moeten inpakken voor Sinterklaas, treden ze op werkdagen overdag meestal niet op. Een enkele keer kunnen ze dat wel. Op zaterdag en zondag zijn ze wel beschikbaar om Sinterklaas te voorzien van leuke pretnoten. Net als bij andere pieten wordt van muziekpieten soms gevraagd om langer te werken. Onafgebroken spelen om muziek te laten horen kunnen muziekpieten echter niet. Ze moeten na enige tijd (circa 1 uur) hun keel kunnen ‘smeren’ (drinken) en bijkomen van de muzikale inspanning. Die pauze moet wel passen binnen het programma van Sinterklaas, dus dat gebeurt altijd in goed overleg. En hoewel de muziekpieten echte kindervrienden zijn, rusten ze graag in een aparte ruimte uit voordat ze weer gaan spelen of naar een volgend sinterklaasfeest gaan.

De enige echte Voorhoutse Pietenband op uw Sinterklaasfeest? Neem voor meer informatie vrijbijvend contact op via pietenband@stceciliavoorhout.nl

Gegevens

Begin:
16 november 2017 @ 15:00
Einde:
5 december 2017 @ 15:00

Gegevens

Begin:
16 november 2017 @ 15:00
Einde:
5 december 2017 @ 15:00