Commissies Cultuur Verheft

Decor

Decor

Tobi Hoogink, Gert Houwaart, Hans v Kampen, Aad vd Meer, Han v Niekerk, Koos vd Slot

De decorcommissie zorgt ervoor dat het decor van elk toneelstuk in overleg met de regisseur gemaakt wordt. Meestal een paar zaterdagen vóór de Generale repetitie wordt door deze commissie hard gewerkt aan het decor.

Contact: Han van Niekerk:
E: s.affraan@online.nl

(Levende) Poppenkast

Wendy van der Meij-van Kampen

Levende poppenkast wil zeggen dat de poppen in en buiten de kast tot leven komen. De verhalen voor deze voorstellingen schrijven wij zelf. Wij zoeken er passende muziek en liedjes bij. Kortom een voorstelling op maat voor bibliotheken, kinderdagverblijven of basisscholen.
Contact: Wendy vd Meij-van Kampen
E: wendyvandermeij@gmail.com

Public Relations

Esther Kortekaas

De PR zorgt voor al onze nieuwsuitingen naar buiten zoals berichten in de regionale pers en social media. Ook het drukwerk als Posters en Uitnodigingen voor elke voorstelling wordt door PR verzorgd.

Contact: Esther Kortekaas
E: toneelcvpr@gmail.com

“De decors van het stuk waren prachtig, maar de acteurs gingen er voor staan”

A. Woolcrott

Grime

Grime

Petra vd Berg, Bert Bouwmeester, Monica Hoogink, Yvonne Keller, Karen Mosterd, Atie Paardekooper, Lenie vd Slot, Wies v Werkhoven

De grimecommissie houdt alle grimespullen op orde en zorgt dat de spelers goed geschminkt worden. Ook zorgen zij in november/ december dat Sint en pieten altijd goed verzorgd de deur uit gaan.

Contact: Lenie vd Slot:
E: kole46@hotmail.com

Leescommissie

Leescommissie

Caroline Dangerman, Daniëlle Gouverneur, Tobi Hoogink, Eric Kraaijevanger, Henriëtte Maasdijk, Tiny v Polanen

De leescommissie leest diverse toneelstukken gedurende het hele jaar voor het familie/ sint stuk, voorjaar- en najaar stuk. Middels een puntensysteem worden de best beoordeelde stukken voorgelegd aan de regisseur, die er vervolgens een keuze uit maakt.

Contact: Tiny van Polanen,
E: aad-tiny@zonnet.nl

Sintcentrale

Jan Piet en Kitty Does

De sintcentrale helpt mede de intocht te organiseren en zorgt dat Sint en Pieten op tijd gereed zijn voor huis-, school- en bedrijfsbezoeken. Voor informatie en boekingen kunt u contact opnemen met Jan Piet/Kitty Does.

Contact: Jan Piet en Kitty Does:
E: jp.does@ziggo.nl