Commissies Cultuur Verheft

Decor

Decor

Richard Brown, Tobi Hoogink, Gert Houwaart, Hans v Kampen, Aad vd Meer, Han v Niekerk, Koos vd Slot, Alex en Ton Warmerdam

De decorcommissie zorgt ervoor dat het decor van elk toneelstuk in overleg met de regisseur gemaakt wordt. Meestal een paar zaterdagen vóór de Generale repetitie wordt door deze commissie hard gewerkt aan het decor.

Contact Han van Niekerk:
E: s.affraan@online.nl

Grime

Grime

Petra vd Berg, Monica Hoogink, Atie Paardekooper, Lenie vd Slot, Wies v Werkhoven

De grimecommissie houdt alle grimespullen op orde en zorgt dat de spelers goed geschminkt worden. Ook zorgen zij in november/ december dat Sint en pieten altijd goed verzorgd de deur uit gaan.

Contact Lenie vd Slot:
E kole46@hotmail.com

Leescommissie

Leescommissie

Caroline Dangerman, Daniëlle Gouverneur, Tobi Hoogink, Eric Kraaijevanger, Henriëtte Maasdijk, Tiny v Polanen

De leescommissie leest diverse toneelstukken gedurende het hele jaar voor het familie/ sint stuk, voorjaar- en najaar stuk. Middels een puntensysteem worden de best beoordeelde stukken voorgelegd aan de regisseur, die er vervolgens een keuze uit maakt.

Contact: Tiny van Polanen,
E: aad-tiny@zonnet.nl

(Levende) Poppenkast

(Levende) Poppenkast

Wendy van der Meij-van Kampen

Wij kunnen voor u een Levende Poppenkast verzorgen. Levende poppenkast wil zeggen dat de poppen in en buiten de kast tot leven komen. Wij ontvangen een paar keer per jaar verzoeken voor voorstellingen in bibliotheken en basisscholen uit de omgeving. De poppenkastgroep schrijft zelf verhalen voor deze voorstelling en zoekt bijbehorende muziek en liedjes uit. Zo wordt het een levendig geheel wat door de kinderen erg wordt gewaardeerd.

Contact: Wendy vd Meij-van Kampen
E: wendyvandermeij@gmail.com

Public Relations

Public Relations

Esther Kortekaas

De PR zorgt voor al onze nieuwsuitingen naar buiten zoals berichten in de regionale pers en social media. Ook het drukwerk als Posters en Uitnodigingen voor elke voorstelling wordt door PR verzorgd.

Contact: Esther Kortekaas
E: estherkortekaas@ziggo.nl

Sintcentrale

Sintcentrale

Jan Piet en Kitty Does

De sintcentrale helpt mede de intocht te organiseren en zorgt dat Sint en Pieten op tijd gereed zijn voor huis-, school- en bedrijfsbezoeken. Voor informatie en boekingen kunt u contact opnemen met Jan Piet/Kitty Does.

Contact Jan Piet/Kitty Does:
E jp.does@ziggo.nl

“De decors van het stuk waren prachtig, maar de acteurs gingen er voor staan”

A. Woolcrott