Jeugdtoneel

In September 2010 is de Jeugdtoneelgroep binnen Cultuur Verheft opgericht. Tijdens de repetities op dinsdagavond wordt er gewerkt aan alle facetten van toneelspelen. Er zullen steeds leuke, uitdagende en wisselende toneelstukken op de planken gebracht worden.

Ben je 12 tot 16 jaar. Droom jij er ook wel eens van dat je op een groot podium staat, in een waanzinnige gave hoofdrol, in prachtige kleding, met een mooi decor en een volle zaal? Heb jij passie voor toneel, heb je lef en vind je het leuk om je te verplaatsen in een ander personage? Dan zijn wij op zoek naar jou! We repeteren elke dinsdagavond van 19:00 tot 20:15 uur in de zaal in Cheers!, Herenstraat 106 in Voorhout. Toneelvereniging Cultuur Verheft is een gezellige, dynamische vereniging die continue in beweging en ontwikkeling is voor en met kinderen, jongeren en ouderen. We zijn actief binnen  de gemeente Teylingen als het gaat om dorpsfeesten, openingen, poppenkastvoorstellingen, Sinterklaasactiviteiten, jeugdtoneelstukken, seniorentoneelstukken.  Cultuur Verheft heeft een decor- en grimeafdeling die zeer creatief en kundig is. Voel jij je aangetrokken stuur dan een mail naar cultuurverheft@gmail.com.

Jeugdleden die per 1/10 van enig jaar de leeftijd van 16 jaar bereiken, kunnen per 1 juli van dat jaar doorstromen naar de volwassenen toneelgroep van Cultuur Verheft.

Aanmelden jeugdtoneel

Ben je tussen de 12 en 16 jaar, geef je op via een inschrijfformulier onder het menu ‘Lid worden jeugdtoneel’ Heb je nog vragen? Stuur deze dan per e-mail naar cultuurverheft@gmail.com tav jeugdtoneelcommissie.