Lid worden

In zowel het voorjaar (medio april) als het najaar (medio november) verzorgen wij een stuk voor volwassenen en in oktober spelen wij voor de jonge jeugd (familiestuk). Ook de jeugdafdeling brengt een of twee stukken per jaar uit. In de agenda kunt u zien welke stukken wij spelen.

Cultuur Verheft is een actieve vereniging. Er is voor elk wat wils. Behalve toneelspelen worden er ook stukken uitgezocht (Leescommissie), decors gebouwd en ontworpen (Decorcommissie), spelers geschminkt (Grimecommissie) en soms kostuums gemaakt of uitgezocht (Kostuumcommissie). Allemaal zaken die door eigen leden vol enthousiasme worden gedaan.

Het lidmaatschap van Cultuur Verheft is voor iedereen toegankelijk. Voor jeugd tussen 11 en 18 jaar is een apart aanmeldingsformulier beschikbaar.

Bij aanmelding bent u de eerste tijd aspirant-lid. Na met een toneelstuk te hebben meegedraaid, kunt u als lid worden aangenomen. Aanmelding via de site geeft dus geen garantie dat u direct kan gaan toneelspelen.

Mocht u ervaring hebben met toneelspelen, grimeren, souffleren en/of regisseren, laat het ons dan weten.

Het lidmaatschap van de vereniging bedraagt € 32,50 per jaar. Middels een machtiging zal de contributie worden afgeschreven. Het lidmaatschap geldt per kalenderjaar, gerekend vanaf januari.

Bent u geïnteresseerd, meld u zich dan aan en vul onderliggend aanmeldformulier in.

Repetities

De repetities zijn op maandagavond van 20.00 uur tot 23.00 uur in CHEERS, Herenstraat 106 te Voorhout.

“Een acteur is een doorgeefluik. Hij vreet dingen op en kakt ze uit.”

Rutger Hauer

Aanmeldformulier