Jeugdtoneel

Het lidmaatschap

Het lidmaatschap van Jeugdtoneel Cultuur Verheft is voor iedereen toegankelijk. Er geldt voor de jeugdgroep wel een minimumleeftijd van 12 jaar. Aanmelding via de website geeft dus geen garantie dat je direct kunt gaan toneelspelen.
Lijkt Jeugdtoneel Cultuur Verheft jou een leuke vereniging en zou je daar wel bij willen, maar heb je helemaal geen zin om op de planken te staan of durf je dat niet. Misschien vind je het wel leuk om achter de schermen te helpen? Dan is er ook de mogelijkheid om als backstage lid bij Jeugdtoneel Cultuur Verheft te komen. Heb je iets met licht/geluid of spreekt decorbouw jou aan, vul dat dan in op het inschrijfformulier, dan zal Anja Jansze contact met je opnemen.

Bij aanmelding ben je de eerste tijd aspirant-lid. Wanneer je daarna in de groep blijkt te passen, word je als lid aangenomen. Het lidmaatschap van de vereniging bedraagt € 32,50 per jaar. Middels een machtiging zal de contributie worden afgeschreven. Het lidmaatschap geldt per kalenderjaar, gerekend vanaf januari.

Repetities

De repetities zijn op dinsdagavond in CHEERS, Herenstraat 106 te Voorhout in de grote zaal van 19.00 tot 20.15 uur.

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan en vul het aanmeldformulier in.

Aanmeldformulier